Tilbage til Forside Udskriv Siden Sitemap Send Email
Nyheder

I kan nå det endnu!

Har i ejendomme hvor i skønner, at ejendomsværdien er ansat forkert? -Så er der måske stadig hjælp, at hente selvom den ordinære klagefrist, 1. juli er overskredet.

Ifølge reglerne i Skatteforvaltningsloven kan vurderingen genoptages hvis vurderingen hviler på et forkert grundlag. Det vil sige, at der eksempelvis er fejl i angivelserne fra de offentlige registre der danner grundlag for vurderingen, at lejeniveauet for ejendommen er skønnet forkert eller at ejendommens vedligeholdelsesstand er fejlbedømt.

Det er vor erfaring, at der ofte er direkte er fejl eller fejlskøn i det tilgrundliggende materiale der ofte kan begrunde en genoptagelse.

Betingelsen for genoptagelsen er således, at der kan fremlægges oplysninger der begrunder en ændring  af ejendomsvurderingen. En genoptagelse af vurderingen vil ligeledes betyde, at for meget betalt ejendomsskat for foregående år kan søges tilbagebetalt.

Rådet er derfor, at ejendomsejeren forholder sig kritisk til vurderingen og de forudsætninger der ligger til grund herfor.

Wiborg + Partnere har bred erfaring i spørgsmål der vedrører ejendomsskat og dækningsafgift. Vi har ført en lang række sager for klienter af varierende størrelse – såvel ejere som lejere, der alle er klageberettigede, såfremt den offentlige vurdering af ejendommen er baseret på fejl.

Vi tilbyder en gratis og uforbindelse procesvurdering af muligheden for genoptagelse og yderligere besparelser på ejendomsskat & dækningsafgift. Tilbrug herfor behøver vi den seneste ejendomsvurdering, som kan fremsendes via post eller nedenstående e-mail.

Vi ser frem til, at høre fra jer.

Søg emner
Ejendomstorvet
19/7-2016
Det er ikke forsent at spare ejendomsskat & dækningsafgift!
I kan nå det endnu! Har i ejendomme hvor i skønner, at ejendomsværdien er ansat ...
19/7-2016
Kender du værdien på dit største aktiv?
Det er næppe undgået nogens opmærksomhed, at situationen på de finansielle m...
Tilmeld Nyhedsbrev
webdesign & CMS system